Barre a’ Terre eli lattiatanko – tiiviskurssi

Lattiatanko tiiviskurssi 17.1.-14.3.2017

  • Tunnit tiistaisin klo 19.00-20.00 (yht. 8×60 min)
  • Opettaja Aliisa Särkiniemi
  • Kurssin hinta 50€
  • Ilmoittautumiset kurssille viimeistään pe 13.1.2017 osoitteeseen outi.tuohi@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja mikäli olet alle 18-vuotias myös huoltajan tiedot (nimi & s-postiosoite).

Kurssi totetutuu 6 osallistujalla, max 12 osallistujaa mahtuu mukaan!

Barre a’ Terre eli lattiatanko metodin kehitti baletinopettaja Zena Rommert 60-luvulla New Yorkissa. Menetelmässä käytetään baletin liikesanastoa, mutta liikkeet tehdään istuen lattialla tai maaten selällään tai kyljellään. Harjoitusten tarkoitus on parantaa tanssitekniikkaa kehittämällä linjausta, aukikiertoa ja ojennusta. Jalkojen ja jalkaterien harjoitukset tehdään parallel-asennossa ja aukikierrossa painotetaan linjausta. Keskivartalon, olkapäiden ja yläselän harjoituksissa yhdistetään hengitystekniikkaa. Samalla vapautuu jännitystiloja koko kehosta.

Tunneilla käytettävä musiikki on klassista tuntimusiikkia, aivan kuten balettitunneillakin. Barre a’ Terre sopii kaikille: aloittelijoille, kuntoilijoille, tanssijoille – harrastajille kuin ammattilaisille.