Kesäkursseja Tanssitiimissä!

Ihanat kesäkurssit kesäkuussa 2018:

ANNA LEMBERG

Jazz alkeet/avoin vk 23 ma-to klo 17.00-18.30

Mukaansa tempaava syke, mehevät siluetit, napakat askellukset, vauhtia, vetovoimaa ja svengiä – Anna Lembergin jazztanssin kesäkurssilla hiki virtaa ja ilo on irti. Kurssi on matalan kynnyksen kurssi, joka sopii aloittelijoille, mutta myös rentoa treeniä kaipaaville jazzharrastajille. Kurssilla harjoitellaan jazzin perustekniikkaa, irrotellaan improvisoiden ja hiotaan jazzille ominaista vahvaa ja energistä ilmaisua. Yhteisen tanssikoreografian opettelulle ja tanssin fiilistelylle jätetään runsaasti tilaa. Jos jazztossusi jo väpättää – hyppää remmiin!

Jazz jatko/edistyneet vk 24 ma-to klo 17.00-18.30

Levottomat jalat ja kesäyön jazzkuume? Anna Lembergin jazztanssin kesäkurssilla voit antautua rytmin vietäväksi- hiki virtaa ja ilo on irti. Kurssi sopii jazzkonkareille, mutta tervetulleita kurssille ovat myös edellisestä kurssista innostuneet. Kurssilla hiotaan jazzin tekniikkaa ja yhteisen tanssikoreografian opettelulle ja fiilistelylle jätetään reippaasti aikaa. Art Blakeytä lainaten: “Jazz washes away the dust of everyday life”. Pyyhi siis jazztossusi hiekasta ja tanssahtele Tanssitiimiin!

MARIA NURMELA

Nykytanssi edistyneet/ammattilaiset kesäkuu (tarkempi ajankohta julkistetaan pikimmiten)

Nykytanssitunnit koostuvat niin tanssisarjoista kuin erilaisista improvisaatio ja eksploraatio harjoituksista. Liikkeelle lähdetään lattiatasosta. Harjoitteet lähenevät body-mind-centeringin ja somaattisten tekniikoiden periaatteita. Liikelaajuuksia kasvatetaan tunnin kuluessa kehon keskustasta kohti periferiaa, dynamiikka kiihtyy ja monipolvistuu, off-balanssin ja tasapainon väliset hetket haasteellistuvat ja liike suuntautuu laajalle ympäröivään tilaan. Tunnin kuluessa syntyy erilaisia draamallisia ja liikkeellisiä muunnelmia niin ryhmäharjoituksina kuin yksilöllisinä tutkimusmatkoina, sekä kurssin aikana pieniä koreografisia rakenteita. Marian opettajuutta ovat inspiroineet mm. opinnot Pina Bauschin kouluna tunnetussa Folkwang-Hochschule – korkeakoulussa, sekä lukemattomat taiteelliset työtehtävät, joissa hän on ollut mukana niin tanssijana, koreografina, kuin tanssinopettajanakin.

 

KURSSITOIMINTAA MYÖS ELOKUUSSA:

ILONA SALONEN

“AkroNyky”: ma-to 6-9.8.2018 klo 17-19

PIETARI KÄRKI

“Kontakti&manipulaatio”: to-su 9.-12.8.2018

MINNA KARESLUOTO

“Pilates”