Kesäkursseja Tanssitiimissä!

Ihanat kesäkurssit kesäkuussa 2018:

ANNA LEMBERG

Jazz alkeet/avoin vk 23 ma-to klo 17.00-18.30

04.06.2018-07.06.2018

Mukaansa tempaava syke, mehevät siluetit, napakat askellukset, vauhtia, vetovoimaa ja svengiä – Anna Lembergin jazztanssin kesäkurssilla hiki virtaa ja ilo on irti. Kurssi on matalan kynnyksen kurssi, joka sopii aloittelijoille, mutta myös rentoa treeniä kaipaaville jazzharrastajille. Kurssilla harjoitellaan jazzin perustekniikkaa, irrotellaan improvisoiden ja hiotaan jazzille ominaista vahvaa ja energistä ilmaisua. Yhteisen tanssikoreografian opettelulle ja tanssin fiilistelylle jätetään runsaasti tilaa. Jos jazztossusi jo väpättää – hyppää remmiin!

Jazz jatko/edistyneet vk 24 ma-to klo 17.00-18.30

11.06.2018-14.06.2018

Levottomat jalat ja kesäyön jazzkuume? Anna Lembergin jazztanssin kesäkurssilla voit antautua rytmin vietäväksi- hiki virtaa ja ilo on irti. Kurssi sopii jazzkonkareille, mutta tervetulleita kurssille ovat myös edellisestä kurssista innostuneet. Kurssilla hiotaan jazzin tekniikkaa ja yhteisen tanssikoreografian opettelulle ja fiilistelylle jätetään reippaasti aikaa. Art Blakeytä lainaten: “Jazz washes away the dust of everyday life”. Pyyhi siis jazztossusi hiekasta ja tanssahtele Tanssitiimiin!

Kurssin hinta on 65 e/4d. Molemmille Annan kursseille ilmoittautuva saa kurssit yhteishintaan 120 e.

Sitova ilmottautuminen 27.5 mennessä sähköpostitse, osoitteeseen tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com. Kurssimaksu suoritetaan laskuna ja laskuun on mahdollista saada 14 tai 30 vrk eräpäivä.

MARIA NURMELA

Nykytanssi avoin, myös edistyneet ja ammattilaiset tervetuloa vk 24 ma-ke klo. 18.45-20.45

“Marian kesäkuun tiiviskurssilla nykytanssitunnit koostuvat tanssisarjoista ja erilaisista improvisaatio ja eksploraatio harjoituksista. Liikkeelle lähdetään lattiatasosta. Harjoitteet lähenevät body-mind-centeringin ja somaattisten tekniikoiden periaatteita. Liikelaajuuksia kasvatetaan tunnin kuluessa kehon keskustasta kohti periferiaa, dynamiikka kiihtyy ja monipolvistuu, off-balanssin ja tasapainon väliset hetket haasteellistuvat ja liike suuntautuu laajalle ympäröivään tilaan. Tunnin kuluessa syntyy erilaisia draamallisia ja liikkeellisiä muunnelmia niin ryhmäharjoituksina kuin yksilöllisinä tutkimusmatkoina, sekä kurssin aikana pieniä koreografisia rakenteita. Marian opettajuutta ovat inspiroineet mm. opinnot Pina Bauschin kouluna tunnetussa Folkwang-Hochschule – korkeakoulussa, sekä lukemattomat taiteelliset työtehtävät, joissa hän on ollut mukana niin tanssijana, koreografina, kuin tanssinopettajanakin”.

Kurssin hinta on 65 e/ 3d

Sitova ilmottautuminen 27.5 mennessä sähköpostitse, osoitteeseen tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com. Kurssimaksu suoritetaan laskuna ja laskuun on mahdollista saada 14 tai 30 vrk eräpäivä.

 

KURSSITOIMINTAA MYÖS ELOKUUSSA:

PIETARI KÄRKI

Liiketutkimus, avoin taso: “Liikettä, kuuntelua … ja kontaktia”
vk32 to-su 09.08.2018-12.08.2018 klo
“Hei! On iloni tulla opettamaan Tanssitiimille elokuun 9.-12. päivä!
Toivottavasti luomme yhdessä omannäköisemme, rennon ja ystävällisen ilmapiirin: se on itselleni kurssilla tärkeintä. Olet tervetullut sellaisena kuin olet!
Kurssi keskittyy kontaktin ajatukseen: suhteesta kehojen välillä, sekä suhteesta alituiseen olosuhteeseemme painovoimaan ja sen myötä lattiaan. Painonkäytössä korostan myös rytmin tärkeyttä. Rytmisyydessä asuu huumori, jännite ja kommunikaatio.
Tunnit koostuvat rajatummista liikeharjoitteista ja avoimemmista improvisatoorisista tehtävänannoista. Aloitamme päivät lattiateknisillä perusharjoitteilla ja tutustumme Thomas Hauertin kehollista artikulaatiota ja mielikuvitusta virittäviin harjoitteisiin.
Jakamani sisältö on kokoelma lempijuttujani kouluajoilta Amsterdamista, ammattilaisprojekteista Suomen tanssin kentältä sekä nykyisistä opinnoistani Teatterikorkeakoulun koreografian laitoksella.
Kurssi soveltuu kaikentasoisille tanssinharrastajille. Mukaan pitkät hihat ja – lahkeet!
Liiketutkimus –  ihana tapa palata tanssin pariin kesätauolta!
Nähdään maassa elokuussa!
Pietari
Kurssin hinta on 70 e / 4d

ILONA SALONEN

“AkroNyky”: ma-to 6-9.8.2018 klo 17-19

MINNA KARESLUOTO

“Pilates”