Kesäkursseja Tanssitiimissä!

KESÄKURSSIT ELOKUUSSA 2018:

PIETARI KÄRKI

Liiketutkimus, avoin taso:
vk32 to-su 09.08.-12.08.2018 (9.8 klo 19.15-21.15) klo. 18-20

“Liikettä, kuuntelua … ja kontaktia

Kurssi keskittyy kontaktin ajatukseen: suhteesta kehojen välillä, sekä suhteesta alituiseen olosuhteeseemme painovoimaan ja sen myötä lattiaan. Painonkäytössä korostan myös rytmin tärkeyttä. Rytmisyydessä asuu huumori, jännite ja kommunikaatio. Tunnit koostuvat rajatummista liikeharjoitteista ja avoimemmista improvisatoorisista tehtävänannoista. Aloitamme päivät lattiateknisillä perusharjoitteilla ja tutustumme Thomas Hauertin kehollista artikulaatiota ja mielikuvitusta virittäviin harjoitteisiin. Jakamani sisältö on kokoelma lempijuttujani kouluajoilta Amsterdamista, ammattilaisprojekteista Suomen tanssin kentältä sekä nykyisistä opinnoistani Teatterikorkeakoulun koreografian laitoksella. On iloni tulla opettamaan Tanssitiimille – toivottavasti luomme yhdessä omannäköisemme, rennon ja ystävällisen ilmapiirin: se on itselleni kurssilla tärkeintä. Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Kurssi soveltuu kaikentasoisille tanssinharrastajille. Mukaan pitkät hihat ja – lahkeet. Liiketutkimuksen kurssi on ihana tapa palata tanssin pariin kesätauolta – nähdään maassa elokuussa!”

Kurssin hinta on 75 e / 4d

ILONA SALONEN

AkroNyky, avoin (keskitaso/jatkotaso):

vk32 ma-to 6-9.8.2018 klo. 17-19

“Miten juuri minä liikun ja tanssin? Miten olen suhteessa muihin ihmisiin ja ympäristööni?
Ilonan elokuun nykytanssitunneilla nautitaan, tanssitaan, kokeillaan ja tutkitaan. Tunnit koostuvat kehoystävällisistä lämmittelyistä, koordinaatio- ja akrobatiaharjoituksista, vaihtelevista improvisaatiotehtävistä sekä laajasti liikkuvista tanssisarjoista. Harjoitus harjoitukselta tunneilla edetään kohti moniulotteisempaa tanssijantyötä. Ilona toivoo kunkin henkilön löytävän ilon omaan keholliseen kieleensä ja vahvistavan sitä.”

Kurssin hinta on 75 e /4d

Pietarin ja Ilonan kurssien yhteishinta on 135 e. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

MINNA KARESLUOTO

“Pilates”