KESÄKUUSSA TANSSITIIMISSÄ!

Lattia-akrobatia perusteet kurssit:

vk 23 ma. 3- to 6.6 klo 15.30-17.00 lapset/nuoret (9-15v.)

vk 23 ma. 3- to 6.6 klo 17.30 – 19.30 aikuiset (16 +)

KURSSIEN HINNAT lapset/nuoret 50 e ja aikuiset 70 e

Paikka: Tanssitiimi (saamme akromattopalat käyttöömme kurssin ajaksi)

Lattia-akrobatian perusteet kurssilla käydään läpi akrobatian perusliikkeiden (kuten kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonnat) tekniikoita ja niiden variaatioita. Kurssilla kaiken tekemisen lähtökohtana on liikkumisen ilo ja omien rajojen turvallinen koettelu. Kurssi soveltuu kaikille laiemmasta akrobatiataustasta riippumatta.

Kurssin opettajana toimii Kreetta Astala. Vuodesta 2002 voimistelua valmentanut (telinevoimistelu ja TeamGym) Kreetta opiskelee tällä hetkellä viimeistä vuottaan Turun AMKn Taideakatemian sirkuslinjalla. Akrobatiassa ja muussa liikkeessä Kreettaa kiehtoo liikkeen mekaniikka: miten ja mistä liike syntyy.

Etenemme kurssilla jokaisen omien rajojen mukaan ja lähdemme liikkeelle akrobatian turvallista ja hallittua tekemistä edellyttävistä akrobatialle ominaisista kehonhallinta harjoituksista.

Ilmottaudu tekstiviestitse tai sähköpostilla viimeistään 27.5: tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com tai 0447753270

 

Nyky/Jazz Anna Lemberg

vk 26 ma 24.6- to 27.6 klo 17.00-18.30

KURSSIN HINTA: 50 e/ 6h

Mukaansa tempaavaa jengiä ja svengiä, juurevaa tuntumaa lattiaan, vauhtia, vetovoimaa, hengittäen ja tunteella – Anna Lembergin nyky/jazz kesäkurssilla hiki virtaa ja ilo on irti. Kurssi sopii kaikentasoisille tanssijoille, sillä tiedossa rentoa treeniä hyvällä meinigillä. Kurssilla vahvistetaan lajien perustekniikkaa, irrotellaan improvisoiden ja hiotaan koko kehon tanssillista ilmaisua. Yhteisen tanssikoreografian opettelulle ja tanssin fiilistelylle jätetään runsaasti tilaa. Kesälomailua voi kurssin jälkeen jatkaa tanssista voimaantuneena!

Ilmottaudu tekstiviestitse tai sähköpostilla viimeistään 10.6: tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com tai 0447753270

 

Baletti (avoin) Ilona Salonen

vk 26 ti 25.6-pe 28.6 klo 18.30-20.00

KURSSIN HINTA 50 e/ 6h

Turussa & Tukholmassa tanssinopettajaksi opiskellut ja Itävallassa maisteriopintonsa (SEAD – Salzburg Experimental Academy of dance) suorittanut tanssinopettaja, koreografi ja tanssitaiteilija Ilona Salonen vierailee kesäkuussa Tanssitiimissä balettitiivarin merkeissä. Ilonan kurssin tarkempi kuvaus on vielä matkalla, mutta Ilonan tyylin tuntien, me Tanssitiimillä olemme varmoja siitä, että tiedossa on jotain hyödyllistä ja herkullista!

Ilmottaudu tekstiviestitse tai sähköpostilla viimeistään 10.6: tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com tai 0447753270

 

TaidePaletti-kokopäiväleiri 8-13-vuotiaille:

vk 25 ma 17. – to 20.6 klo 10-16

Paikka: Tanssitiimi

Kokopäiväleiri hinta: Tanssitiimiläisille 130 e ja muille 150e

Vietä kesälomaviikko tanssien ja taiteillen! Koko päivä kuvataiteita ja tanssia, välissä vähän eväiden mutustelua.

Minkä väristä tai muotoista tanssi on? Entä millaisen maiseman, mielikuvan tai tunnelman tanssi saa aikaan? Voiko toisen kirjoittamaa tai piirtämää tanssia lukea? TaidePaletti-leirillä luovuus pääsee valloilleen ja kaiken keskiössä on liikkeen ilo. Tanssimme ja taiteilemme Tanssitiimissä ja sään salliessa myös ulkosalla. Leirin lopuksi koostamme tansseistamme ja taideteoksistamme pienen tanssitaidenäyttelyn.

TaidePaletti-leirille ovat tervetulleita kaikki nuoret taiteen ystävät ja tanssinharrastajat. Aikaisempaa kokemusta taiteista ei kuitenkaan välttämättä tarvita vaan tärkeintä on avoin mieli. Mukaan myös vesipullo, omat eväät, liikuntaan soveltuvat rennot vaatteet, ja sellaiset joiden likaantuminen esim. maalatessa ei haittaa.

Leirin vetäjänä toimii Tanssikoulu Tanssitiimi Oy:n omistaja Iisa Niemi. Iisa on energinen ja mukaansatempaava ohjaaja, joka innostuu itsekin kaikenlaisesta taiteilusta. Iisalla on yli kymmenvuotinen kokemus sekä leiriohjaajana että tanssinopettajana.

Leiri toteutetaan, mikäli saamme mukaan ainakin 5 nuorta taiteilijaa.