20/08/2016

ILMOITTAUTUMINEN

Tanssitiimi tarjoaa toimintaa kaikille tanssista kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tanssitiimissä on lämmin henki ja kannustava ilmapiiri – olet tervetullut tanssimaan juuri sellaisena kuin olet!

OPETUSVIIKOT JA LOMAT 2018-2019

Syyslukukausi vk 34 – vk 50
Kevätlukukausi vk 2 – vk 20

Vietämme syyslukukaudella syyslomaa ja kevätlukukaudella hiihtolomaa Turun peruskoulujen kanssa samaan aikaan. Arkipyhiin osuvat tunnit oppilaat saavat korvata muille tunneille osallistumalla. Tanssitiimillä on käytössä tuntikorvausjärjestelmä. Viikkotunneista maksavat asiakkaat saavat korvata käyttämättä jääneet viikkotunnit käynnissä olevan lukukauden aikana muille Tanssitiimin viikkotunneille osallistumalla. Lukuvuosinäytösten jälkeinen viikko on ns. korvausviikko, jolloin kaikilla tunneilla on uudet sarjat ja koreografiat – korvausviikolla käyttämättä jääneiden tanssituntien korvaaminen on siis ainakin helppoa, eikä oppilaan tarvitse murehtia siitä, ettei pääse mukaan vieraisiin materiaaleihin.

 

ILMOITTAUTUMINEN TANSSIKOULU TANSSITIIMIN TUNNEILLE

Ilmoittautuminen (myös ennakkoilmoittautuminen) syyslukukaudelle tapahtuu sähköisesti tai lukukauden jo alettua samaisella lomakkeella paikanpäällä Tanssitiimissä. HUOM! Kaikki (myös Tanssitiimissä jo harrastavat) oppilaat täyttävät ilmoittautumiskaavakkeen, koska uuden tietosuojalain vuoksi aiemmin kerättyihin tietoihin ei ole pääsyä. Täytä siis linkkinä oleva ilmoittautumislomake (pdf. tai docx.) ja palauta se osoitteeseen: tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com. Allekirjoituksen lomakkeeseen voi täydentää paikan päällä – lomaketta ei siis tarvitse tulostaa, skannata ja lähettää vaan lomake täytetään sähköisesti.

PDF:

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

DOCX:

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

 

Ilmoittautumista koskeviin kysymyksiin (ryhmät, taitotaso yms.) saat parhaiten vastauksen sähköpostitse osoitteessa tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse +358447753270 Iisa Niemi (toiminnanjohtaja)