20/08/2016

ILMOITTAUTUMINEN

Tanssitiimi tarjoaa toimintaa kaikille tanssista kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tanssitiimissä on lämmin henki ja kannustava ilmapiiri – olet tervetullut tanssimaan juuri sellaisena kuin olet!

 

 

ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE

Voit ilmoittautua Tanssikoulu Tanssitiimin tunneille ja kursseille alla olevasta linkistä. Jo Tanssitiimissä tanssia harrastavilla oppilailla on oikeus ennakkoilmoittautumiseen heinäkuussa ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme uusia oppilaita mukaan toimintaan sekä syys- että kevätlukukaudella. Tutustuthan koulutussääntöihin sivustollamme ennen ilmoittautumista ja muistathan, että ilmoittautuminen on sitova!

SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMINEN

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaEiEQkG-6em-gUFhBN7nJwj2rUx5c0oReXu9aF_rUDFAtXg/viewform?usp=sf_link

Opetusta koskeviin kysymyksiin (ryhmät, taitotaso yms.) saat parhaiten vastauksen sähköpostitse. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse +358447753270 ( Iisa Niemi)
Mikäli sähköisen ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittautua opetukseen myös s-postitse (oppilaan nimi, s-postiosoite, puhelinnumero ja tunti/tunnit joille ilmoittaudut) ja täyttää lomakkeen ensimmäiselle tunnille tullessasi paikan päällä Tanssitiimissä. Myös s-postitse tapahtunut ilmoittautuminen on sitova.