20/08/2016

ILMOITTAUTUMINEN

Tanssitiimi tarjoaa toimintaa kaikille tanssista kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tanssitiimissä on lämmin henki ja kannustava ilmapiiri – olet tervetullut tanssimaan juuri sellaisena kuin olet!

 

ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE

Voit ilmoittautua Tanssikoulu Tanssitiimin tunneille sähköpostitse (tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com). Jo Tanssitiimissä tanssia harrastavilla oppilailla on oikeus ennakkoilmoittautumiseen ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme uusia oppilaita mukaan toimintaan sekä syys- että kevätlukukaudella! Liitä ilmoittautumiseesi ilmoittautumislomake tai seuraavat tiedot: nimi, s-postiosoite, puhelinnumero ja ryhmä(t) johon/joihin haluat ilmoittautua oppilaaksi.  Voit täyttää ilmoittautumislomakkeen myös paikan päällä Tanssitiimissä ensimmäisen tuntisi yhteydessä.

PDF (mac, linux):

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

DOCX (windows):

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Opetusta koskeviin kysymyksiin (ryhmät, taitotaso yms.) saat parhaiten vastauksen sähköpostitse. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse +358447753270 (rehtori Iisa Niemi)

Mikäli haluat täyttää ilmoittautumislomakkeen sähköisesti, suosittelemme että 1. lataat tiedoston (kännykkään, tietokoneelle tai pädille), 2. kirjaat ylös tietosi ja tallennat tiedoston uudelleen (esim. ilmoittautumislomake_mattimeikäläinen) ja 3. vasta sitten liität lomakkeen s-postiviestiin.

Muistathan tutustua koulutussääntöihimme ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä.