23/11/2016

MUU TOIMINTA

TAITEELLISET PRODUKTIOT

 

2019: LEPAKOT TIETEEN JA TAITEEN SIIVIN

2018: TAITEILIJATTARET- Oodeja näkymättömille naisille

http://tanssitiimi.fi/index.php/taiteilijattaret…tomille-naisille/

Kuva: Maria Nurmela

2018: Tanssitiimin & Ikaros Ainasojan yhteistyönäyttely

Joulukuun näyttely: KINESFÄÄRI

2017: SARASTUKSIA – kuvataiteen, tanssin ja musiikin kosketuspinnoilla, museokierros tanssien

http://tanssitiimi.fi/index.php/sarastuksia-kuva…kierros-tanssien/

Kuva: Maria Nurmela

 

YHTEISTYÖ taidelaitosten, freelance-taiteilijoiden ja muiden paikallisten tahojen kanssa

Leticia-kuoro(SALO) : http://www.leticia.fi/

Arkipelag (PARAINEN) : https://arkipelagmusik.fi/tanssi

Turun Filharmoninen orkesteri (TURKU): http://www.tfo.fi/fi

Kirjakahvila (TURKU):  http://www.kirjakahvila.org/

Yhteistyö (freelancer) esittävien taiteiden ammattilaisten kanssa

 

TILAN VUOKRAUS/ VÄLINEISTÖN VUOKRAUS

Tanssitiimin toimitilan ja tanssitarvikkeisto on vuokrattavissa, silloin kun tilassa ei järjestetä Tanssitiimin omaa toimintaa. Otathan yhteyttä puhelimitse +358447753270 tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

 

LAHJAKORTTI TANSSITUNNEILLE JA/TAI KEHONHUOLTOTUNNEILLE

Miten ihana tapa helliä omaa rakasta! Lahjakortti Tanssitiimin tunneille on lahja joka ilahduttaa pitkään ja huoltaa sekä kehoa että mieltä. Voit oman valintasi mukaisesti valita lahjakortin viikko-tunneille, kurssitoimintaan tai vaikkapa 10-kerran korttina (lahjakortin hinta ja voimassaolo valitun paketin mukaisesti). Tilaa lahjakortti s-postitse osoitteesta tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com. Ilmoitathan viestissä selkeästi toivomasi paketin ja maksajan yhteystiedot (nimi, osoite, s-posti). Vastausviestinä saat kuvallisen lahjakortin, jonka voit halutessasi välittää edelleen tai tulostaa lahjan saajalle.

 

IMPROILTAMAT

Toimintaa suunnitellaan. Improiltamat on Tanssitiimin panos vapaalle taiteelle ja taiteidenväliselle verkostoitumiselle. Improiltamiin voi osallistua kuka tahansa ja miltä tahansa harrastuspohjalta – ajatuksena on, että tanssijat, muusikot, näyttelijät, sirkustaiteilijat, kuvataiteilijat ja muut samanmieliset voivat kokoontua ja pysähtyä hetkeksi yhdessä kokemiseen, vaikuttumaan toisistaan rennossa ilmapiirissä. Iltamaan voi tulla ja lähteä silloin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Muusikko saa impro-iltamasta korvauksen, ja siksi tilaisuuksiin on omavalintainen vapaa osallistumismaksu. Pysy kuulolla – ensimmäisen improiltaman ajankohta julkaistaan pian!

 

TANSSINTUTKIMUKSEN LUKUPIIRI

Toimintaa suunnitellaan. Erilaiset tanssinystävät ja tanssitoimijat kokoontuvat keskustelemaan ajankohtaisista tanssin- ja liikkeentutkimuksen ilmiöistä. Keskustelun pohjana voi olla akateeminen artikkeli, kirja tai tanssiteos, jonka kaikki ovat nähneet tai käyneet katsomassa.  Pysy kuulolla!